Copyright ©2020 Nienke Koedijk Beeld

Pandemisch Familieverhaal, dag 2

Verandering

De tweede dag van de pandemie. Vandaag was iets beter dan gisteren, maar nog steeds een beetje onwerkelijk. De zon scheen op delen van de dag en ik had de eerste 'dienst' om voor ons zoontje te zorgen. We hebben dankbaar gebruikt gemaakt van het weer en zijn op onze fiets gestapt naar onze volkstuin. Het leven is daar sowieso altijd beter dan in ons kleine appartementje.

Ik merk ook dat ik anders fotografeer dan normaal. Ik neig veel meer naar fotograferen vanuit emotie: stille scenes die vraagtekens oproepen trekken nu veel meer mijn aandacht dan de gebruikelijke dynamische en vrolijke momenten die ik normaal fotografeer. Ik vind het interessant om een totaal nieuwe manier van fotograferen te ontdekken en het helpt me om te focussen in deze verwarrende tijd. Toch nog iets positiefs aan de hele situatie.

Leave a comment