Copyright ©2020 Nienke Koedijk Beeld

Pandemisch Familieverhaal – dag 4

Fotografie team

Na een korte nacht van 5 uur slaap was het grijs en regenachtig toen ik wakker werd. Ik had vandaag de 'ochtenddienst' om voor mijn zoon te zorgen en ik kon nauwelijks mijn ogen open houden. Een ochtendwandeling helpt altijd voor mijn humeur, maar helaas wilde mijn zoon binnen blijven.

Nadat mijn zoon had geFaceTimed met zijn beste vriendje had mijn vriend het briljante idee om het cadeautje aan onze zoon te geven wat al een tijdje in de kast lag te wachten op het juiste moment: een digitale kindercamera. Dat ding geeft echt de dag gered. Nu waren we samen een 'fotografie team' en was het ineens wel een goed idee om naar buiten te gaan, op jacht naar mooie beelden.

Dus veel plezier met de kleine wandeling die we samen hebben gemaakt door onze lelijke buurt. Die ik nog nooit zo gewaardeerd heb.

Leave a comment