Copyright ©2020 Nienke Koedijk Beeld

Pandemisch Familieverhaal – dag 5

IJsjes tuinkabouter

Godzijdank, het is vrijdag. We hebben de eerste week van de werk/kind thuis combinatie overleefd. Het was een uitputtende maar interessante week. Maar ik kijk nu wel erg uit naar twee dagen waarin ik niet meer hoef na te denken.

Vandaag had ik de middagdienst voor de zorg voor mijn zoon en zijn we op de fiets gesprongen naar het tuincentrum. Het voelde zo goed om buiten een stuk te fietsen. Hoe verder we van huis raakten, hoe relaxter ik werd. We kochten bloembollen en zaden voor groenten en planten zodat we er zeker van waren dat we onze tuin mooi konden maken voordat ook de tuincentra dicht zouden gaan.

Oh, en we hebben een ijsjes-tuinkabouter gekocht. Want wie heeft er nou niet een ijsjes-tuinkabouter nodig in deze tijden?

Leave a comment