Copyright ©2020 Nienke Koedijk Beeld

Pandemisch Familieverhaal – dag 6

Bamboe

Ik keek erg uit naar het weekend, maar de grap is dat wanneer je kind 24/7 thuis is, er qua gevoel geen verschil is tussen een weekend-dag en een werkdag.

Gelukkig was vandaag de zon terug en wat maakt dat een verschil! Niet alleen voor mijn humeur, maar ook voor mijn fotografie. Het harde voorjaarslicht is mijn favoriete licht om mee te spelen dus ik kijk erg uit naar deze week!

We zijn vandaag weer naar het tuincentrum geweest en waarschijnlijk voor de laatste keer de komende tijd. We hebben namelijk besloten om onszelf nog meer te isoleren voor de zekerheid. In het tuincentrum hebben we enorme bamboestruiken en potaarde gekocht, genoeg om door te kunnen werken als Nederland in lock down gaat. Gisteren hadden ze plastic schermen om de cassières te beschermen, vandaag waren er grote witte strepen op de grond getekend zodat iedereen 1,5 meter afstand van elkaar zou houden in de rij voor de kassa. De situatie wordt elke dag erger en het einde is nog lang niet in zicht.

We nemen het allemaal maar dag voor dag: we zijn nog steeds gezond, de zon schijnt en we genieten van onze tuin. Genoeg om dankbaar voor te zijn.

Leave a comment