Copyright ©2020 Nienke Koedijk Beeld

Pandemisch Familieverhaal – dag 7

Is het er?

En toen, zo uit het niets, werd onze zoon ziek. Vlak voor het eten. Hij had koorts en zei dat hij moeite had met ademhalen. We weten niet of het Corona is, maar het is wel doodeng.

Voordat hij ziek werd zijn we naar de natuurspeeltuin geweest. Ik wilde hem liever daar laten spelen dan in een gewone speeltuin omdat het daar heel weids is en we makkelijk andere mensen en kinderen konden vermijden. Voor de zekerheid had ik een flesje water en een zeeppompje meegenomen zodat we onze handen konden wassen voordat we een boterham aten.

Op de speeltuin had hij geen honger en was hij moe dus we gingen veel eerder naar huis dan we normaal gesproken zouden doen. Ik had al het gevoel dat hij niet zichzelf was, maar dat hij zo snel zo ziek zou worden had ik niet gedacht. Is het er? In ons huis?

Leave a comment