Copyright ©2020 Nienke Koedijk Beeld

Pandemisch familieverhaal – dag 9

Gemengde gevoelens

Het was een dag waarop de ene emotie de ander afwisselde. De regels worden met de dag strenger en het voelt alsof we op een lockdown afstevenen.

Mijn ochtend begon met een mentoringsessie en ik schoot vol toen ik mijn student zag. Mijn studenten zijn nu op zo veel verschillende manieren zo belangrijk voor me en ik voel me gezegend om samen te werken met zulke sterke, intelligente en creatieve vrouwen. Ze brengen me zoveel vreugde in deze beangstigende tijd.

In de namiddag had ik de zorg voor onze zoon. Hij moest nog een dag binnen blijven voor de zekerheid, maar hij gaat morgen zeker weten naar buiten! Wat een energie, haha!

En een paar woorden over mijn vriend. Hij werkt momenteel zo ontzettend hard. Negen dagen lang heeft hij doorgewerkt tot minstens 10 uur 's avonds. Godszijdank houdt hij ontzettend van zijn werk, maar dit wordt toch echt een beetje te gek. Voor sommige mensen betekent deze crisis dat ze het rustiger aan kunnen gaan doen, voor ons betekent het dat we ontzettend lange dagen draaien. Ik kan niet wachten tot dit allemaal voorbij is en we weer eens een avondje op de bank Netflix kunnen kijken.

Leave a comment