Copyright ©2020 Nienke Koedijk Beeld

Pandemisch familieverhaal – dag 10

Handschoenen

Gisteravond stond er een ambulance voor onze portiekwoning. We wonen er met 8 buren dus we kwamen er via de tamtam al snel achter dat het mijn het bovenbuurvrouw met Corona betrof. Gelukkig is alles goed gekomen, maar het heeft me wel de stuipen op het lijf gejaagd.

Dus ik heb nog strengere maatregelen getroffen om ons te beschermen. Vanaf nu moet mijn zoontje handschoenen aan als we door het trappenhuis lopen en draag ik hem op mijn rug zodat hij niets aanraakt. Gelukkig is onze tuin van ons en kunnen we onze handschoenen uit doen zodra we het hek doorstappen. Vrijheid.

Afgezien van dit alles: mijn zoon is 4,5 jaar oud en en wil gewoon plezier maken. Dus dat is precies wat we hem aanbieden. En heel veel ervan. Zijn avontuurlijke ziel, zijn fantasie en zijn lach vrolijken ons ontzettend op. Hij kan niet al mijn onrust wegnemen, maar man wat brengt hij licht in deze donkere tijden!

 

Leave a comment