Fotosessie aanvragen – Familiefotografie

FOTOSESSIE AANVRAGEN

Familie Fotosessie

Met dit formulier breng je me op de hoogte van jouw wensen voor het eerste contact. Je boekt nog niets officieel! 

Kun je de video niet bekijken? Je kunt alle informatie ook onderaan deze pagina vinden bij ‘Veelgestelde vragen’!

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  FAQ

  Zodra ik het boekingsformulier binnen krijg, zal ik contact met je opnemen voor een kennismakingsgesprek. Per telefoon of per mail. Laat het me weten wat jij het fijnst vindt. 

  Het kennismakingsgesprek vindt telefonisch plaats of via videobellen. Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we samen kijken wat ik voor jou en je familie kan betekenen en zal ik uitleggen hoe een documentaire fotosessie in zijn werk gaat. Daarnaast wil ik jou en je familie leren kennen zodat de fotosessie ontspannen verloopt.

  Na het kennismakingsgesprek mag je me laten weten of we samen gaan werken. Als dat een ‘ja’ is (heel leuk!), dan stuur ik je een contract. Wanneer het contract getekend is, ontvang je de factuur. Zodra de factuur betaald is, zijn jouw datum en plek verzekerd en kunnen we uitkijken naar de fotosessie.

  Je kan ervan uitgaan dat de ik je de slideshow van jouw fotosessie binnen 4 tot 6 weken opstuur. Nadat ik de slideshow heb gestuurd, maken we via Zoom een afspraak of kom ik bij je langs zodat je kan kiezen welk type album je voorkeur heeft en welke fotoproducten favoriet zijn. De nabestelling van de fotoproducten kost maximaal 3 weken extra. Heb je haast? Laat het me dan weten, dan kijk ik in mijn agenda of ik ervoor kan zorgen dat het hele proces sneller gaat.

  Ja natuurlijk kan dat! Je kan me bereiken op 06-14118928 of een mail sturen naar info@nienkekoedijk.com. Je kan ook contact opnemen via de button hieronder

  Heb je nog meer vragen?