Fotosessie aanvragen – Laatste Momenten

FOTOSESSIE AANVRAGEN

Laatste Momenten &
Afscheidsfotografie

Nadat het formulier is verstuurd, neem ik z.s.m. contact met je op. Met dit formulier heb je nog niet officieel een sessie geboekt. 

Kun je de video niet bekijken? Je kunt alle informatie ook onderaan deze pagina vinden bij ‘Veelgestelde vragen’!

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  FAQ

  Zodra ik het boekingsformulier binnen krijg, zal ik contact met je opnemen voor een kennismakingsgesprek. Per telefoon of per mail. Laat het me weten wat jij het fijnst vindt. 

  Het kennismakingsgesprek vindt telefonisch plaats of via videobellen. Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we samen kijken wat ik voor jou en je familie kan betekenen en zal ik uitleggen hoe een documentaire fotosessie in zijn werk gaat. Daarnaast wil ik jou en je familie leren kennen zodat de fotosessie ontspannen verloopt en jullie de ruimte krijgen om jullie wensen door te geven.

  Na het kennismakingsgesprek is het duidelijk of we samen gaan werken. Wanneer dat zo is, dan stuur ik je een contract. Wanneer de uitvaartverzekering de fotosessie betaald, zal je de factuur na de fotosessie krijgen.  Wanneer dat niet het geval is dient de factuur voorafgaand aan de fotosessie betaald te worden. 

  In principe krijg je de slideshow van jouw fotosessie binnen 6 weken te zien. Het nabestellen van het album en de fotoproducten neemt nog drie weken extra in beslag. Laatste Dagen sessies hebben voorrang boven andere sessies, dus als je door omstandigheden je foto’s eerder nodig hebt, is dat zeker een optie. Geef dat wel even aan tijdens het kenningsmakingsgesprek, dan kan ik er rekening me houden.

  Dat kan zeker.  Je kan me bereiken op 06-14118928 of een mail sturen naar info@nienkekoedijk.com. Je kan ook contact opnemen via de button hieronder

  Heb je nog meer vragen?