Fotosessie aanvragen – Laatste Momenten

FOTOSESSIE AANVRAGEN

Laatste Momenten &
Afscheidsfotografie

Nadat het formulier is verstuurd, neem ik z.s.m. contact met je op. Met dit formulier heb je nog niet officieel een sessie geboekt.

Voor spoedaanvragen: 06-14119298.

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  FAQ

  Zodra ik het boekingsformulier binnen krijg, zal ik contact met je opnemen voor een kennismakingsgesprek. Per telefoon of per mail. Laat het me weten wat jij het fijnst vindt. 

  Afscheidsfotografie

  Het kennismakingsgesprek vindt telefonisch plaats of via videobellen. Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we samen kijken wat ik voor jou, je klant of je familie kan betekenen en zal ik uitleggen hoe een documentaire fotosessie in zijn werk gaat.

  Laatste Moment fotografie
  Het kennismakingsgesprek vindt telefonisch plaats of via videobellen. Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we samen kijken wat ik voor jou of je familie kan betekenen en zal ik uitleggen hoe een documentaire fotosessie in zijn werk gaat. Daarnaast wil ik jou en je familie leren kennen zodat de fotosessie ontspannen verloopt en jullie de ruimte krijgen om jullie wensen door te geven.

  Na het kennismakingsgesprek is het duidelijk of we samen gaan werken. Na dit gesprek bepalen we de datum van de fotosessie en in het geval van een Afscheids fotosessie zal de factuur na de ceremonie naar de uitvaartondernemer verstuurd worden.

  Als we samen een Laatste Momenten fotosessie gaan doen, dan zal er eerst een contract naar je worden opgestuurd en wanneer die getekend is, zal je de factuur ontvangen. Die dient voor aanvang van de sessie betaald te worden.

  Het nabewerken van een fotosessie kost tijd, maar ik zal jouw sessie voorrang geven boven andere fotosessies. Bij zowel de Laatste Moment en Afscheid fotosessies kun je de slideshow binnen ongeveer 2 à 3 weken verwachten. Zodra alle foto’s door jou zijn goedgekeurd zal ik het album gaan bestellen. Dit album wordt in een professioneel fotolaboratorium buiten Nederland geprint en zal binnen twee weken bij mij thuis geleverd worden. Zodra ik het album heb ontvangen en gecontroleerd, zal ik het binnen een week naar je opsturen.

  Mocht je de foto’s sneller willen ontvangen, dan kan dat na overleg ingepland en geregeld worden.

  Dat kan zeker.  Je kan me bereiken op 06-14119298 of een mail sturen naar info@nienkekoedijk.com.