Copyright ©2020 Nienke Koedijk Beeld

Familie

Familie Fotografie

Jouw verhaal verteld door mijn ogen

Waarom jouw dagelijks leven interessant genoeg is om professioneel gefotografeerd te worden? Omdat je echte leven het meest belangrijke is wat je hebt. En je familie je dierbaarste bezit is. Zij zijn de reden dat je ’s ochtends uit je bed komt, naar je werk gaat en je er voor zorgt dat elke nieuwe dag nog beter is dan de dag ervoor. Dus laten we een eerbetoon maken dat deel van jouw leven eren door het te fotograferen op een mooie, authentieke en kunstzinnige manier!

Waarom is het belangrijk?

Kinderen houden ervan om zichzelf terug te zien op foto’s. Dan hebben ze het gevoel dat ze gezien en gewaardeerd worden. Het is natuurlijk belangrijk om ze op belangrijke momenten in hun leven, zoals verjaardagen of tijdens het behalen van hun zwemdiploma, uitgebreid te fotograferen, maar ik kan je vertellen dat ze later de foto’s waarin ze hun dagelijks leven terug zien veel meer zullen kunnen waarderen. Foto’s waarop vastgelegd staat hoe papa met ze stoeide of hoe mama ze een kus gaf terwijl ze hun jongste broertje borstvoeding gaf. En dan hebben we het nog niet eens gehad over die wilde spelletjes die altijd in de tuin gespeeld werden.

En denk eens aan jezelf. Wanneer was de laatste keer dat jij lachend en ontspannen samen met je partner op de foto stond? Wanneer was de laatste keer dat jouw hele gezin op de foto stond zonder dat er iemand miste omdat die de foto nam? En nog belangrijker: heb jij fotografisch bewijs van al je harde werk als ouder? Waarschijnlijk niet. Dus laat mij je daarbij helpen, op een leuke en ontspannen manier.

Als documentair familie fotograaf leg ik de essentie van jouw gezin vast. Jullie hoeven niet te poseren, het enige wat julloe moet doen is mij een moment in jullie leven binnen laten en jezelf zijn. Ik zorg voor de rest.

Portretten

Als documentair fotograaf is het mijn grote passie om mensen vast te leggen zoals ze echt zijn. Ik fotografeer portretten op dezelfde manier. Ook al moet je even poseren, ik beloof je dat je nog steeds jezelf kan zijn en je niet geforceerd hoeft te glimlachen. Op deze manier zullen de portretten die ik tijdens onze sessie maak authentiek aanvoelen en laten ze zien wie jij echt bent. Dus laat me weten als je geïnteresseerd bent in één of meerdere portretten van jou en je geliefden tijdens onze fotosessie!