Copyright ©2020 Nienke Koedijk Beeld

Vakantie

Vakantie Fotografie

Jouw thuis weg van huis

Een andere fantastische optie is dat ik jou en je familie op vakantie kom fotograferen! Vakantie is de meest magische en gedenkwaardige tijd voor kinderen. Een paar dagen of weken lang krijgen ze alle aandacht van mama en papa terwijl ze op avontuur gaan in hun nieuwe spannende tijdelijke thuis. Een tijd die het meer dan waard is om vastgelegd te worden!

Waarom is het belangrijk?

Persoonlijk zijn mijn meest levendige herinneringen uit mijn jeugd gemaakt op vakantie. Ik had geluk dat mijn vader veel foto’s heeft gemaakt van ons dagelijks leven ver weg van huis, want deze foto’s brengen me meteen terug naar de gelukkigste tijden uit mijn leven. Laten we ervoor zorgen dat jouw kinderen deze herinneringen ook hebben! Maar dan mét hun ouders ook op de foto!

Je kan eindelijk je camera of telefoon een dagje thuis laten in je vakantieonderkomen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je momenten mist. Ik ben er om ze voor je te vast te leggen. Dus leef lekker in het moment en heb plezier met je kinderen, ik zorg ervoor dat jullie deze speciale tijd voor altijd zullen onthouden en herbeleven.

Ik zal niet alleen jullie vakantie op een unieke en kunstzinnige manier vastleggen, maar er is nóg een groot voordeel als je mij inhuurt om jullie vakantiefoto’s te maken: als je weer thuis bent en weer aan het werk moet. hoef je je niet druk te maken over het in elkaar zetten van een vakantiealbum. Dat doe ik voor jullie!