Copyright ©2020 Nienke Koedijk Beeld

Mentoring

Versterk je creatieve visie en zakelijke groei

Wij fotografen zijn nieuwsgierige wezens. Dat is onze natuur en dat is onze drijfkracht. Maar dat is ook de reden waarom we nooit tevreden zijn over ons werk en waarom we altijd naar verbetering streven.

Als afgestudeerde aan de Kunstacademie en ervaren fotograaf heb ik geleerd om mijn eigen werk en dat van anderen te analyseren en verbeteren: wat van levensbelang is voor groei als kunstenaar. Ik wil dat jij je dezelfde tools eigen maakt zodat je een bevredigd artistiek leven kan leiden waarin jij de baas bent over je eigen ontwikkeling.

In mijn “Jaarlang Mentoring Programma’ zullen we duurzame en langdurige veranderingen aanbrengen in jouw fotografie en de manier waarop jij je eigen werk benadert. Na ons jaar samen kun jij je fotografiepad met meer vertrouwen in jezelf en in je bedrijf bewandelen.

Elk programma wordt op maat gemaakt

Dit is wat ik jou kan bieden:
  • Theoretische fotografische kennis
  • Het aandragen van verbeterpunten zodat je je creatieve visie kan versterken
  • Het starten en/of begeleiden van jouw persoonlijke fotoproject
  • Het verbeteren van je nabewerking / het vinden van je unieke creatieve stijl
  • Emotionele ondersteuning / het overwinnen van je angsten
  • Zakelijk advies

Elk Jaarlang Mentoring Programma bestaat uit 13 één op één mentorsessies van twee uur per keer. Onze mentorsessies zullen online plaatsvinden, dus het maakt niet uit waar in de wereld je woont. Samen zullen we een zeer persoonlijk programma samenstellen wat aangepast is aan jouw specifieke wensen en in jouw drukke leven past. Oh, en als je ineens de zenuwen krijgt vlak voor een fotosessie, kun je me gewoon bellen of appen. Geen probleem. Ik ben er voor je als je me nodig hebt. Een jaar lang.