Copyright ©2020 Nienke Koedijk Beeld

Jou

Wat kun je verwachten als je een fotosessie met mij boekt?

 • Vóór de sessie

  Connectie maken

  Als allereerste contact hebben we een telefonisch gesprek zodat we elkaar beter leren kennen. Jij vertelt mij alles over jezelf, je leven en je familie. Ik leg uit hoe de fotosessie in zijn werk gaat en jij kan me elke vraag stellen die in je opkomt. Nadat we hebben besloten dat we een goede match zijn en we een datum voor de fotosessie hebben bepaald, is het tijd om je familie beter te leren kennen. Ik kan langskomen of we kunnen elkaar spreken via Facetime: wat jullie het beste uitkomt. Nu ik geen vreemde meer ben kunnen we allemaal naar de grote dag uitkijken: jullie familie fotosessie!
 • Tijdens de fotosessie

  Opgaan in de familie

  Vanaf het moment dat ik jullie wereld binnen treedt pas ik me aan aan jullie familiedynamiek en -ritme. Misschien moeten we in het begin een beetje aan elkaar wennen, maar voor je het weet laten je kinderen mij trots hun kamer zien en lachen we allemaal met elkaar. Mijn doel is om een paar uur onderdeel van jullie familie te worden zonder dat ik invloed heb op jullie dagelijks leven. Zie mij als die leuke tante die een dagje met jullie op stap gaat en die toevallig een camera om haar nek heeft hangen.
 • Na de fotosessie

  In contact blijven

  We blijven contact met elkaar houden via de telefoon, Whatsapp of mail totdat je je prachtige fotoproducten in je handen hebt. En waarschijnlijk daarna ook nog. Verder help ik je om de mooiste fotoproducten uit te zoeken die het best bij jou passen en zal je begeleiden met keuzes waar nodig. Ik ben maar een telefoontje of appje van je verwijderd!

Echt is perfect

Ik kan je garanderen dat wanneer je eenmaal een familie fotosessie in documentaire stijl hebt gehad, je nooit meer iets anders wil. Waarom? Omdat er niets van je verwacht wordt, het enige wat je hoeft te doen is jezelf zijn. Kinderen hoeven zich niet als kleine engeltjes te gedragen (alsjeblieft niet!), je huis hoeft niet perfect opgeruimd en schoon te zijn. En je hoeft je al helemaal niet druk te maken over het vinden van matching outfits. Wees jezelf en ik zal je laten zien dat er kunst gemaakt kan worden uit je dagelijks leven. Klinkt goed toch?