Copyright ©2020 Nienke Koedijk Beeld

Jouw producten

STORYALBUMS

Ik ben er van overtuigd dat foto’s geprint moeten worden. Natuurlijk kun je de digitale foto’s van jouw sessie op de computer bekijken, maar waarom zou je daar genoegen meenemen als je een prachtig groot kunstboek op je koffietafel kan leggen? Een familiealbum die voor de 100ste keer door je kinderen wordt opgepakt om doorgebladerd wordt door je vrienden die ’s avonds bij je komen eten? Wanneer je besluit om je tijd en geld in een fotosessie met mij te investeren, dan wil ik het echt speciaal voor je maken. Laten we een familieverhaal in boekvorm maken waar deze en de komende generatie lang van kan genieten.


KUNST AAN DE MUUR

Natuurlijk zal je elke foto waarderen die ik voor je maak, maar sommige foto’s zullen toch echt iets specialer voor je zijn dan anderen. Foto’s waar je warme gevoelens bij krijgt elke keer dat je naar ze kijkt. Waarom zou je dat gevoel niet elke dag willen oproepen en je favoriete foto’s op een duurzame en professionele manier laten uitprinten en aan de muur hangen?


DIGITALE FOTO'S

Uiteraard ben ik van mening dat geprinte foto’s het meest waardevol zijn, maar als je toch liever je foto’s digitaal wil aanschaffen is dat uiteraard mogelijk! Maar laat me je dan eerst vertellen dat je bij elke foto die geprint wordt in je album of voor aan de muur, je een digitaal bestand krijgt (geoptimaliseerd voor social media en met logo). Gratis. Niet slecht toch?


Betalingsplan

Ik begrijp dat het boeken van een fotosessie met mij een hele investering kan zijn. Dus als je liever in termijnen betaald is dat absoluut geen probleem! Zeg het gewoon tegen me en dan maken we samen een betalingsplan die past bij jouw financiële situatie.