Aanmelden Workshop

AANMELDEN WORKSHOP

Unfreeze Yourself

Met dit formulier breng je me op de hoogte dat je geïnteresseerd bent in de workshop. Je boekt nog niets officieel! 

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  FAQ

  Zodra ik het aanvraagformulier binnen krijg, zal ik binnen 24 uur contact met je opnemen om jouw eventuele vragen te beantwoorden en je door te geven of je een plek in de workshop hebt weten te bemachtigen.

  Wanneer je je ruim voordat de workshop begint aanmeldt, wordt je op een wachtlijst geplaatst. Wanneer je op de wachtlijst staat, krijg je als eerste te horen wanneer de workshop begint en is jouw plek gereserveerd. Zodra je de factuur hebt ontvangen en betaald, is jouw plek verzekerd. De factuur krijg je ongeveer twee weken voor de aanvang van de workshop. 

  Omdat studenten zich door het gehele jaar heen aanmelden voor deze workshop, zal ik de facturen ongeveer twee weken voordat de workshop begint versturen. Zodra je de factuur hebt betaald, is jouw plek in de workshop verzekerd. Als je je op het laatste moment aanmeldt, kun je uiteraard de factuur later betalen, maar wel vóór aanvang van de workshop. 

  Nadat je de factuur hebt betaald, ontvang je een welkomstmail. Daarin krijg je extra informatie over de workshop en daarin wordt uitgelegd hoe je toegang krijgt tot de privé-omgeving op de dag dat de workshop begint.

  Ja natuurlijk kan dat! Je kan me bereiken op 06-14118928 of een mail sturen naar info@nienkekoedijk.com. Je kan ook contact opnemen via de button hieronder

  Heb je meer vragen?