Copyright ©2020 Nienke Koedijk Beeld

Workshops

0

Edities

in twee jaar

0

Studenten

in totaal

0

Landen

op 4 continenten

Unfreeze Yourself

mini-workshop met een enorme impact

Ben je op zoek naar een diepere laag in je fotografie? Heb je het gevoel dat je je niet helemaal kan uitdrukken zoals je wil met je foto’s? Of ligt je camera al een tijdje stof te verzamelen omdat je geen inspiratie voelt?

Dan heb ik goed nieuws voor je: er is een uitweg uit je verveling en gebrek aan inspiratie. Hoe? Door intuïtieve foto’s te nemen die echt wat voor je betekenen. Hoe dit werkt? Door te leren fotograferen vanuit je onderbuik.

Als je begrijpt wat jou emotioneel en visueel aantrekt in de wereld om je heen, zal je nooit meer verveeld raken met je fotografie. En je foto’s zullen een nieuw artistiek niveau bereiken omdat ze een diepere emotionele laag in je werk laten zien. En er is nog een pluspunt: fotograferen vanuit je onderbuik zorgt ervoor dat je jouw creatieve visie ontwikkeld. Dat jouw unieke visie op deze wereld duidelijk in je foto’s te zien is.

Deze drie weken durende workshop haalt je uit je verveling, vermoeidheid en gebrek aan creativiteit. Je zal leren je instincten te volgen en je zal zien dat je geen ‘inspiratie’ nodig hebt om je camera op te pakken en betekenisvol werk te maken. Na deze workshop heb je kanten van jezelf als fotograaf ervaren die je nog nooit ervaren hebt en je zal begrijpen dat je altijd kan creëren, ongeacht de omstandigheden. En dit alles terwijl je je eigen unieke creatieve visie versterkt.

Schrijf je in en laat deze workshop je op een nieuwe manier naar de wereld om je heen kijken. Op een speelse en intuïtieve manier.

Klinkt goed?

Dit is wat de workshop jou biedt:
 • Unfreeze Yourself is een korte cursus met een grote impact: door middel van 3 oefeningen in 3 weken zal je werk en je denkproces een transformatie ondergaan.
 • Je gaat aan de slag in een veilige en steunende omgeving: een privé Facebookgroep die je deelt met je medecursisten. Hierin kun je vrijuit experimenteren en leer je vanuit interesse en gevoel te fotograferen.
 • Elke week kun je me vragen stellen via een Facebook Live waarin ik ook meer informatie deel over de opdrachten en over het creatieve proces in zijn algemeenheid.
 • Ik ben een betrokken docent die feedback geeft op al het huiswerk wat je deelt, er voor zorgt dat je het beste uit jezelf haalt en je een steuntje in de rug biedt waar nodig.
 • Tijdens de workshop zal je een gevoel van creatieve vrijheid voelen die je waarschijnlijk al lang niet meer ervaren hebt.
 • De workshop zal een jumpstart zijn voor het (verder) ontwikkelen van je eigen creatieve visie.
 • Naast dat deze workshop voor een behoorlijke transformatie kan zorgen ervaren de studenten de workshop vooral ook als een heerlijke creatieve speeltuin waarin zij zichzelf kunnen zijn.
 • Je tijdsinvestering is geheel aan jou. Ik raad je aan om minimaal één uur per dag met de opdrachten bezig te zijn, maar de ervaring leert dat studenten graag meer tijd aan hun creatieve ontwikkeling besteden.

Ben je er klaar voor om een diepere laag in je fotografie aan te brengen en om te leren dichter bij jezelf te staan tijdens het fotograferen? Meld je dan nu aan! Ervaring uit het verleden leert dat de plaatsen voor deze workshop snel gaan!

 • De volgende workshop gaat van start op 10 oktober 2022 (en duurt tot 31 oktober 2022)
 • Early Bird prijs (t/m 12 september 2022): € 195 (ex 21% BTW). Na 12 september wordt dit € 225. Professionele fotografen kunnen de BTW terugvorderen.
 • De cursus is bedoeld voor gevorderde hobby-fotografen en (semi-) professionele fotografen

Je bent meer dan welkom!

Laat je inspireren door het werk van studenten uit de vorige ronde:

En hun positieve reacties:

Belangrijke informatie voor Nederlandse studenten:  het cursusmateriaal en de conversatie met de medestudenten is in het Engels. Uiteraard kan je mij altijd vragen stellen in het Nederlands!

En mocht je nog vragen hebben over de workshop, neem dan gerust contact met mij op via info@nienkekoedijk.com of via de contactpagina op deze website: