Copyright ©2020 Nienke Koedijk Beeld

Workshops

Unfreeze Yourself

mini-workshop met een enorme impact

Verveelt je fotografie je? Heb je het gevoel dat je je niet helemaal kan uitdrukken zoals je wil met je foto’s? Of ligt je camera al een tijdje stof te verzamelen omdat je geen inspiratie voelt?

Dan heb ik goed nieuws voor je: er is een uitweg uit je verveling en gebrek aan inspiratie. Hoe? Door intuïtieve foto’s te nemen die echt wat voor je betekenen. Hoe dit werkt? Door te leren fotograferen vanuit je onderbuik.

Als je begrijpt wat jou emotioneel en visueel aantrekt in de wereld om je heen, zal je nooit meer verveeld raken met je fotografie. En je foto’s zullen een nieuw artistiek niveau bereiken omdat ze een diepere emotionele laag in je werk laten zien. En er is nog een pluspunt: fotograferen vanuit je onderbuik zorgt ervoor dat je jouw creatieve visie ontwikkeld. Dat jouw unieke visie op deze wereld duidelijk in je foto’s te zien is.

Deze drie weken durende workshop haalt je uit je verveling, vermoeidheid en gebrek aan creativiteit. Je zal leren je instincten te volgen en je zal zien dat je geen ‘inspiratie’ nodig hebt om je camera op te pakken en betekenisvol werk te maken. Na deze workshop heb je kanten van jezelf als fotograaf ervaren die je nog nooit ervaren hebt en je zal begrijpen dat je altijd kan creëren, ongeacht de omstandigheden. En dit alles terwijl je je eigen unieke creatieve visie versterkt.

Schrijf je in en laat deze workshop je op een nieuwe manier naar de wereld om je heen kijken. Op een speelse en intuïtieve manier.

Bekijk het inspirerende werk van de studenten in de vorige ronde van de workshop:

En zo hebben ze het ervaren:

Klinkt goed?

Details van de workshop:
 • De vijfde ronde zal van start gaan op 18 januari 2021;
 • de kosten zijn eenmalig € 225,- (ex. 21 % BTW)
 • bedoeld voor gevorderde hobby-fotografen en (semi-) professionele fotografen;
 • geschreven voor fotografen uit het documentaire familiegenre, maar;
 • toegankelijk voor fotografen uit alle genres;
 • 3 weken;
 • 3 opdrachten;
 • geen prestatiedruk;
 • een veilige en steunende omgeving;
 • een privé Facebookgroep;
 • heel veel plezier.

Belangrijke informatie voor Nederlandse studenten:  het cursusmateriaal en de conversatie met de medestudenten is in het Engels. Uiteraard kan je mij altijd vragen stellen in het Nederlands!

Als je er klaar voor bent om de camera weer op te pakken, de passie voor je fotografie te hervinden of te leren om dichter bij jezelf te staan tijdens het fotograferen, meld je dan nu aan. En wacht niet te lang want ervaring uit het verleden leert dat de plaatsen voor deze workshop snel gaan!

Weet je zeker dat je je wil aanmelden voor de workshop? Ga dan naar het inschrijfformulier hieronder.

Wil je graag een plek in de workshop maar je hebt eerst nog een vraag aan mij? Druk dan op onderstaande button.

Inschrijfformulier

Jouw plek in de workshop!
Als geregistreerd fotografiebedrijf kun je de 21% te betalen BTW bovenop de cursusprijs van € 150 terugvorderen van de Belastingdienst. Om een zakelijke rekening op te stellen heb ik een aantal gegevens van je nodig. Vul de benodigde informatie hieronder in:
Als je gefactureerd wil worden als bedrijf, vul dan hier je bedrijfsnaam in zoals die bekend is bij de KvK.
Als je gefactureerd wil worden als bedrijf, vul dan hier je KvK-nummer in.
Als je gefactureerd wil worden als bedrijf, vul dan hier je BTW-identificatienummer in.