Copyright ©2020 Nienke Koedijk Beeld

Inschrijfformulier Unfreeze Yourself

Not Dutch? Fill out the English registration form here!

Geweldig dat je meedoet! Ik kan niet wachten om met je samen te werken! Vul het onderstaande registratieformulier in om jouw plek veilig te stellen. Houd er rekening mee dat je je kan registreren als particulier of als bedrijf. Geregistreerde fotografiebedrijven hoeven de extra 21% BTW bovenop de prijs van de workshop (€ 195) niet te betalen. Particulieren wel.

Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je uiterlijk een week voordat de workshop begint, maar waarschijnlijk veel eerder, een factuur. Zodra je de factuur hebt betaald, word je op de dag dat de workshop begint, toegelaten tot de besloten Facebook-groep van de workshop.

Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen! Je kunt mij rechtstreeks bereiken via info@nienkekoedijk.com.

Inschrijfformulier

Jouw plek in de workshop!
Als geregistreerd fotografiebedrijf kun je de 21% te betalen BTW bovenop de cursusprijs van € 195 terugvorderen van de Belastingdienst. Om een zakelijke rekening op te stellen heb ik een aantal gegevens van je nodig. Vul de benodigde informatie hieronder in:
Als je gefactureerd wil worden als bedrijf, vul dan hier je bedrijfsnaam in zoals die bekend is bij de KvK.
Als je gefactureerd wil worden als Nederlands bedrijf, vul dan hier je KvK-nummer in.